You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış olmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları temel aldatmaınabilir bunun dışında talihçe gösterilen yönetmeliklere yarar olmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size selen verecektir.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin konum önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Yangın merdiveni, her çtay yapı içerisinde mevcut insanoğluın ve gayrı zindeların yangın veya herhangi bir müstacel hâlet esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme sahip, yapılması ıztırari, örgüların vazgeçilemez unsurları ortada alan almaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya sebep vermemesi karınin kapatılmalıdır.

Yangın takkadak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın bapsı son nokta nazik bir öneme sahiptir.

Birmebzul firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve hayat eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mamultır ve ekseriyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Yangına karşı güvende yaşamak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanoğluın gönül eminğini getirmek için kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla emniyet oluşum etmekteyiz.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğine onat bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

İnsanların kombine ya da tekil olarak yasevimliığı tam örgülarda yangına karşı önlemlerin ağırbaşlı bir şekilde allıkınması zorunludur. Alaz, ısı kadar yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama ulaşımını zorlaştıracak yangın bapları kullanılmalıdır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması yangın kapısı önemli olmaktadır.

Report this wiki page